NOTÍCIES

 

Curs 2017-2018

 

HOMENATGE A MARIA SERRAT

La poetessa pinedenca Maria Serrat va rebre un sentit homenatge el 28 d'octubre a l'Auditori de Pineda on es va fer un repàs a la seva trajectòria i es van poder escoltar les professores de la nostra Escola M.Núria Visiedo (guitarra) i M. Teresa Durbau (acordió) i la Coral Montpalau

 

ACTUACIÓ A L'AUDITORI

El grup BLUELANGE QUARTET format per professors de la nostra Escola va actuar el passat 18 de novembre dintre del cicle de l'Auditori

Ferran Morer (guitarra)

Toni Pujol (contrabaix)

Juanma Morer (bateria)

Rocio Pinto (veu)

 

CONCERT DE NADAL

El 19 de desembre va tenir lloc el nostre Concert de Nadal amb la Coral Infantil, l'Orquestra de Guitarres, Grup Instrumental d'Orff i Combos

 

BON VENT I BÉ QUE SONA

El 20 de desembre van fer un Concert Pedagògic Comentat.

 

CICLE JAZZ VERMUT A CAN COMAS

Amb la base dels nostres professors. I aquest any comptem amb dues artistes convidades:

Eva Fernández (saxo i veu)

Mayte Alguacil (veu)

 

25é ANIVERSARI DE L'ACEM

L'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Mùsica) fa 25 anys i volem celebrar-ho amb un programa d’activitats obert, participatiu i multitudinari que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l’intercanvi d’experiències entre els alumnes, fent més visible la tasca de les escoles de música.
L’ACEM agrupa escoles molt diferents i alumnes de diverses edats i nivells. Volem que tots puguin participar activament creant xarxa entre els centres d’arreu del territori i que aquesta celebració dels 25 anys de l’ACEM sigui una experiència única i emotiva que quedi en la memòria personal i col·lectiva.
A més a més, volem aprofitar l’ocasió per involucrar la resta de la comunitat educativa (escoles de música i escoles de primària i secundària), professionals de referència del país (grans figures nacionals, músics, tècnics, directors, compositors, arranjadors, etc.), institucions i famílies, amb la voluntat de que tothom es faci seva aquesta celebració.

Nosaltres hi serem als Concerts Parcials de Fiddle (veure fotos), Coral (veure fotos), Guitarres i Vent. I també participarem en el Concert Final (el 10 de juny) al RCDE Stadium.

 

CURS 2016-17

 

..LA CORAL INFANTIL DE L'ESCOLA DE MÚSICA EN EL

50è ANIVERSARI DEL SCIC

 

Enguany, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) ha celebrat el 50è aniversari d'història.

La culminació de tot un any de celebració fou el 21 de maig amb una TROBADA al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Nosaltres hi erem!!!

La Coral Infantil de l'EMMPM participà en aquest concert tan especial on hi cantaren més de 2.000 nens.

 

 

..TROBADA DE VENTS

El passat dissabte 27 de maig, els alumnes de vent de l'Escola de Música de Blanes, van ser els convidats dels BONBENT I BÉ QUE SONA.

Va ser un matí de treball i convivència amb les dues formacions que, amb un total de uns quaranta músics, van treballar també repertori en comú.

A les 12:00 del migdia es va fer un CONCERT obert a tothom.

 

 

 

Curs 2015-2016

 

CONCERT DE NADAL

El passat dia 26 de desembre, l'Ajuntament de Pineda de Mar va confiar el seu tradicional concet de Sant Esteve a la nostra escola.

El concert es va celebrar al Centre Cultural i va anar a càrrec de:

LA SELVA BIG BAND juntament amb:

.... Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música

.... Cor Infantil Geriona (de l'Escola Municipal de Música de Girona)

Vam poder gaudir d'una tarda de nadales a ritme de swing i jazz sota la direcció vocal de la Montse Castro (directora de la nostra coral infantil) i la instrumental de Ramón Alsina (director de la Selva Big Band).

 

El mateix concert es va repetir el dia 3 de gener al teatre de Salt i, en aquesta ocasió la direcció de veus va anar a càrrec de la Imma Pascual (directora del cor Geriona).

 

Tot plagat ... un Nadal per a recordar!

-Veure les fotografies

 

Ah! per cert, en el concert de Pineda es van recollir

822,88 €

per la Marató de TV3, moltes gràcies a tots